Nagytraktor Kft

A Zetor Major sorozatú traktorok

A Major univerzális mezőgazdasági célú középkategóriás kerekes traktort elsősorban annak kitűnő ár-teljesítmény arányáért fogja értékelni. A mezőgazdasági gépekkel való összekapcsolásra és szállításra tervezték. A Major kiválóan alkalmas kisebb, családi farmokra, de könnyebb erdei munkákhoz vagy közszolgáltatások végzéséhez is rendkívül hasznos lehet. Könnyebb erdei munkáknál vagy kommunális szolgáltatásoknál is hasznát veszik. A Major egy életre szóló traktor – minden esetben megbízható, jó teljesítményű és karbantartása nem igényes.

engine-motor-icon
Erő

A Major traktorokat úgy terveztük, hogy a motorteljesítmény és a traktor tömegének lehető legjobb kombinációját érjük el, ezáltal a traktor teljesítménye teljes mértékben kihasználható.

maintenance-icon
Ellenállóság

A gépek formatervezése egyszerű, intelligens és célszerű. Ennek köszönhetően maximálisan megbízhatók és könnyen karbantarthatók.

budget-cash-management-icon
Hatékonyság

A Major traktorok az egyszerű szerkezetüknek köszönhetően könnyen szervizelhetők. Üzemanyag-fogyasztásuk magas teljesítmény mellett is rendkívül ésszerű. Hosszú távon mindenképp értékelni fogja az elérhető áron kapható alkatrészeket.

A Major univerzális mezőgazdasági célú középkategóriás kerekes traktort elsősorban annak kitűnő ár-teljesítmény arányáért fogja értékelni. A mezőgazdasági gépekkel való összekapcsolásra és szállításra tervezték. A Major kiválóan alkalmas kisebb, családi farmokra, de könnyebb erdei munkákhoz vagy közszolgáltatások végzéséhez is rendkívül hasznos lehet. Könnyebb erdei munkáknál vagy kommunális szolgáltatásoknál is hasznát veszik. A Major egy életre szóló traktor – minden esetben megbízható, jó teljesítményű és karbantartása nem igényes.

Motor

Jól bevált, alacsony fogyasztással

A Major traktorok szíve a kipróbált négyhengeres, 76 lóerő teljesítményű motor, a motor helytáll nehéz üzemi körülmények között is. A motor alacsony üzemanyag-fogyasztással, magas megbízhatóságával és egyszerű szerkezetével emelkedik ki. A munkavégzés során elsősorban a traktor alacsony üzemeltetési költségeit, szervizelése során pedig könnyű és egyszerű karbantartását fogja értékelni.

Sebességváltó

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam

A Major CL traktorok négyfokozatú hátrameneti szinkronizált sebességváltóval és háromfokozatú sebességcsökkentő áttétellel rendelkeznek.  Ennek köszönhetően érték el a sebességfokozatok megfelelő fokozatosságát, ami lehetővé teszi a motort optimális sebességen (fordulatszámok) tartani úgy a mezőn végzendő munkák, mint szállítás folyamán, amivel az üzemanyag fogyasztás is csökken.

Hidraulika

Megbízható vezérlés minden irányban

A Zetor Major traktorok mechanikus vezérlésű hidraulikával vannak felszerelve. Előnyük a nagy emelőerő és a süllyesztés folyamatos szabályozása, ami megbízható és könnyű kezelést garantál. A hidraulikus zár funkciót elsősorban szerszámok szállításakor fogja nagyra értékelni.

Többet szeretne megtudni?

Hívja gépértékesítő kollegánkat

Galéria