Nagytraktor Kft

A Proxima sorozatú traktorok

Univerzális, megbízható, robusztus kialakítású.
Ilyenek a Proxima traktorok, amelyek a Zetor márka legkedveltebb modelljei. A gépek megfelelnek a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a közszolgáltatásokban tevékenységet végző ügyfelek igényes követelményeinek.

A Proxima CL modell közkedvelt, 80–110 lóerős teljesítményű traktor. A traktor alapból mechanikus sebességváltóval, vagy kérésre kúszó-sebességváltóval van felszerelve. A Proxima GP 110 lóerő teljesítménnyel rendelkezik és a legmodernebb kétfokozatú sokszorosítóval van felszerelve. A Proxima HS modelleknek van a Proxima családból a legmodernebb megoldású sebességváltója elektrohidraulikus irányváltóval PowerShuttle. A traktorok a 80–120 lóerő közötti teljesítmény tartományt fedik le és megfelelnek a vevőknek a sokoldalúsággal, komforttal, biztonsággal és produktivitással szembeni magas igényeinek.
engine-motor-icon
Erő

A Zetor Proxima traktorok a motor tisztességes lóerejét a minőségi sebességváltóval ötvöző megbízható mezőgazdasági gépek. Ezért bármilyen helyzetben magas teljesítményt érnek el.

maintenance-icon
Ellenállóság

Az egyszerű, robusztus szerkezet a Proxima modelleket még a legnehezebb körülmények között is megbízhatóvá teszi. A Zetor traktorok kialakítása hosszú élettartamot garantál.

budget-cash-management-icon
Hatékonyság

A Proxima családba tartozó modellek a sokoldalúság és az alacsony üzemeltetési költségek ötvözésével rendkívül hatékony munkavégzést és költségmegtakarítást érnek el.

Motor

Magas teljesítmény, alacsony fogyasztással

A Zetor Proxima traktorok takarékos és nagy teljesítményű motorokkal vannak felszerelve, amelyek teljesítik a Stage IIIb kibocsájtási szabvány feltételeit. A motor konstrukciója mindig a konkrét modell méreteihez van igazítva, ami garantálja az alacsony üzemanyag fogyasztást, az optimális üzemeltetési költségeket és a hosszú élettartamot.

76–117 lóerő

Az optimális égésű motor alacsonyabb hőterhelést, kisebb fogyasztást és nagyobb húzóerőt eredményez.

– 76-117 lóerő teljesítmény
– Az optimális égésű motor alacsonyabb hőterhelést, kisebb fogyasztást és nagyobb húzóerőt eredményez.
– A járművezető értékelni tudja a jó gyorsulást és alacsony hőmérsékletnél a motor könnyed indítását.
– A Stage IIIB kibocsájtási szabvány teljesítéséhez nincs szükség karbamidra
– A magas minőségű motor hosszú élettartamot garantál

– A kiváló nyomatékemelési tulajdonságok lehetővé teszik a motor alacsony fordulatszámon való működését nagy terhelés mellett is és a gyakori sebességváltás szükségessége nélkül.
– Mesterséges teljesítmény-növelés nélkül.
– A Zetor motorok nem rendelkeznek az ún. Powerboost funkcióval, a teljes teljesítmény minden körülmény között elérhető.

Sebességváltó

Magas ellenálló képesség és hosszú élettartam
A nagyobb számú sebességfokozat lehetővé teszi a motor optimális fordulatszámon tartását munkavégzés és szállítás közben is, ezáltal alacsony értékeken tartja a fogyasztást. A saját gyártású és fejlesztésű sebességváltók garanciát jelentenek a minőségi alapanyagok alkalmazására és a hosszú élettartamra. A több sebességváltó-változat elérhetősége lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelő megoldást. Függő fordulatok alapkivitelben

Hidraulika

Megbízható vezérlés minden irányban

A vontatott gépek kényelmes kezelése érdekében a Proxima traktorok 4részes külső kapcsolótáblával vannak felszerelve. A hátsó hárompontos függesztést kérésre fel lehet szerelni elektro-hidraulikus szabályozóval (EHR), HitchTronic funkcióval.

– Maximum lifting force 46 kN
– Kiegészítő kapcsolótábla 2–4 szakasszal.
– A szekciók kick-out funkcióval, úszó pozícióval, megerősített szeleppel vagy reteszelt pozícióval rendelkezhetnek.
– Mechanikus zár az elosztó véghelyzetében (kick-out nélküli szekció)
– Sebességszabályozás a hárompontos függesztés süllyesztéséhez
– Az alsó karok külső vezérlése
– Teljes áramlású szűrő a hidraulikus szivattyú bemeneténél EHR BOSCH kérésre

HitchTronic

Az egyedülálló HitchTronic rendszer a bevezetését követően számos szakmai díjat kapott. A hátsó hárompontos függesztés egyedülálló automatikus szabályozási rendszeréről van szó. Használatakor nem szükséges a különböző típusú szabályozást és érzékenységét beállítani. A rendszer ugyanis önállóan méri a talaj ellenállását, és az aktuális értékeknek megfelelően szabályozza a hárompontos függesztés beállítását.

5-7%

A HitchTronic rendszer növeli munkája termelékenységét, ugyanakkor mintegy 5–7%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Többet szeretne megtudni?

Hívja gépértékesítő kollegánkat

Galéria