Nagytraktor Kft

Zetor traktorok minden feladathoz

engine-motor-icon

Erő

A Zetor traktorok teljesítménye a motorteljesítmény és a traktor tömegének szerkezetileg legjobb ötvözése révén teljes mértékben kihasználható.

maintenance-icon

Ellenállóság

A hangsúlyt a traktorok egyszerű, intelligens és célszerű kialakítására fektetjük, ami a Zetor traktorok megbízhatóságát és hosszú élettartamát eredményezi. Kéz a kézben az egyszerű karbantartással és gyors szervizzel.

budget-cash-management-icon

Hatékonyság

A Zetor traktorok üzemeltetési költségeit csak nehezen lehet felülmúlni. A traktorokat rendkívül alacsony fogyasztás és kedvező árú pótalkatrészek jellemzik.

A Zetor márka a hagyományt, minőséget és elérhető árú termékeket és szolgáltatásokat képvisel.

Világszerte több mint 1,3 millió elégedett ügyfél!
A Zetor traktorok gyártásának 1946-os megkezdése óta több mint 1,3 millió darab traktor készült, amelyeket a világ 90 országában használnak.

Forgalmazott Zetor traktoraink

Zetor Major

A Major univerzális mezőgazdasági célú középkategóriás kerekes traktort elsősorban annak kitűnő ár-teljesítmény arányáért fogja értékelni. A mezőgazdasági gépekkel való összekapcsolásra és szállításra tervezték. A Major kiválóan alkalmas kisebb, családi farmokra, de könnyebb erdei munkákhoz vagy közszolgáltatások végzéséhez is rendkívül hasznos lehet. Könnyebb erdei munkáknál vagy kommunális szolgáltatásoknál is hasznát veszik. A Major egy életre szóló traktor – minden esetben megbízható, jó teljesítményű és karbantartása nem igényes.

Zetor Proxima HS 100 és 110

Univerzális, megbízható, robusztus kialakítású. Ilyenek a Proxima traktorok, amelyek a Zetor márka legkedveltebb modelljei. A gépek megfelelnek a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban és a közszolgáltatásokban tevékenységet végző ügyfelek igényes követelményeinek.

Többet szeretne megtudni?

Hívja gépértékesítő kollegánkat